Despre proiect - prezentare generală

O șansă în plus pentru comunitatea copiilor romi din Șipote comuna Blăgești județul Bacău

Este un proiect apărut din dorința unor persoane, ce locuiesc în zona (cătunul) Șipote din comuna Blăgești, de a oferi un viitor mai sigur copiilor lor.

Astfel, s-au organizat într-un comitet de inițiativă intitulat ”Șipote, copiii prezent și viitor” și-au pus necazurile pe hârtie și au căutat ajutor

Șansa le-a surâs pentru că au descoperit programul CORAI și împreună cu UAT Blăgești și cu SOS Satele copiilor România au reușit să scrie un proiect pentru finanțarea unui obiectiv de care aveau mare nevoie: Un loc unde copiii lor să-și petreacă 2-3 ore pe zi pentru a-și face temele, pentru a căpăta noi experiențe și, de ce nu, pentru a servi o masă caldă.

proiect.png
proiect1.png
proiect10.png
proiect2.png
proiect3.png
proiect4.png
proiect5.png
proiect6.png
proiect7.png
proiect8.png
proiect9.png

Secure Petru
Coordonator proiect


Asigura functia de reprezentare si relationare cu partenerii si alte institutii, coordoneaza resursele umane si financiare.

Simion Catalin Vasile
Contabil proiect si specialist achizitii publice

Raspunde din punct de vedere financiar si raspunde de alocatiile financiare si de executia financiara a proiectului, intocmeste evidenta cheltuielilor

Rodica Marinoiu
Responsabil metodologie

Stabileste metodologia de evaluare a comunitatii, coordoneaza asistentii sociali in elaborarea planurilor de servicii si elaboreaza metodologia de organizare si functionare a centrului de zi.

Filipoaia Mirela
Asistent social

Raspunde de evaluarea nevoilor copiilor si ale familiilor acestora, de planificarea serviciilor, de implementarea planurilor de servicii si de evaluarea acestora.

Andreea Petcu
Asistent social

Raspunde de evaluarea nevoilor copiilor si ale familiilor acestora, de planificarea serviciilor, de implementarea planurilor de servicii si de evaluarea acestora.

Merla Lucian
Mediator scolar

Participa la evaluarea nevoilor comunitatii din Sipote, la organizarea programului Scoala dupa scoala.

Cretu Mihaela
Mediator sanitar

Participa la evaluarea nevoilor comunitatii din Sipote, la desfasurarea programului Scoala dupa scoala prin sustinerea grupurilor pe teme de sanatate.

Stan Dorina
Persoana cu atributii de asistenta sociala

Participa la evaluarea nevoilor comunitatii din Sipote.

Dogaru Dragos-Alidor
Coordonator Centru de zi

Asigura coordonarea generala a programului scoala dupa scoala (resurse umane, materiale, financiare etc.).

Crenganiș Elena-Gabriela
Pedagog centru de zi

Raspunde de activitatile educative si participa la celelalte tipuri de activitati desfasurate in centru.

Magdalena Andrei
Psiholog

Acorda sprijin atat specialistilor din centru, cat si a celor care intervin direct in comunitate in abordarea unor probleme mai complexe.

Grigore Elena
Persoana suport activitati centru

Asigura curatenia centrului, asezarea mobilierului in functie de activitatile planificate si se implica in asigurarea hranei copiilor.