Activități educaționale

In cadrul activitatilor educationale desfasuram activitati ce vizeaza formarea unor deprinderi de viata independenta si efectuarea de teme la cerere.

Copiii rezolva diverse fise cu caracter educativ ce au ca scop familiarizarea cu anumite aspecte din viata cotidiana, organizand concursuri pe echipe si individual pentru consolidarea si sistematizarea celor insusite anterior.Fisele de lucru sunt astfel concepute incat sa se respecte nivelul de varsta.

Activități recreative și de socializare

Prin intermediul activitatilor recreative si de socializare, copiii executa diverse jocuri in aer liber pe echipe ,concursuri.

Organizam diverse activitati artistice ( serbari, sezatori ), cu ocazia diferitelor evenimente- Deschiderea oficiala a centrului, Nașterea Domnului, prezentate in fata parintilor , colegilor , invitatilor.

Activități din sfera terapiilor ocupaționale

Activitatile din sfera terapiilor ocupationale cuprind jocuri de rol ,,De-a medicul , La farmacie , Gospodina, Micul bucătar, De-a familia ” , jocuri in cadrul carora copiii își însușesc reguli de comportament civilizat in familie si societate.

S-au realizat diverse lucrari folosind tehnica origami , lucrări cu care s-a decorat sala , fiecare copil aranjand lucrarile intr-un portofoliu .Lucrarile contin lucrari realizate in cadrul activitatilor de pictura ,desen , modelaj.

Activități de consiliere socială

Tinem o legatura permanenta cu familiile copiilor inscrisi in centru prin intrunirile individuale pe care le avem la centru.

Activitate 1

Luni de la ...., miercuri de la....

Activitate 2

ziua, ora.

activitate 3

ziua ora.

activ 4

ziua ora.

activ Five

zi, ora.

activitate 6

zi ora

activ 7

zi ora

Service Eight

zi ora

Service Nine

zi ora